Solmuja parisuhteessa -parineuvonta

Parisuhteessa kohdataan erilaisia kasvun ja kriisin vaiheita, joiden myötä suhteen osapuolet puntaroivat parisuhteen tilaa ja jatkamista. Solmuja parisuhteessa -parineuvonta tarjoaa  suhteen molemmille osapuolille tasavertaisen mahdollisuuden kuulluksi tulemiseen.  Työskentely auttaa luomaan rakentavaa keskusteluyhteyttä ja auttaa käsittelemään parisuhteen menneisyyteen liittyviä solmuja. Parineuvontaa voi käyttää esimerkiksi vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja tunteiden sanoittamiseen. Neuvonta auttaa lisäksi tilanteissa, joissa suhteen molemmat tai toinen osapuoli harkitsee eroa.

Työskentely  sisältää yhteensä 8 tapaamista sekä luku- ja kotitehtäviä. Osallistuminen edellyttää suhteen molempien osapuolten sitoutumista työskentelyyn ja osallistumista tapaamisiin. Työskentely aloitetaan etukäteen tehtävällä alkukartoituksella.

Solmuja parisuhteessa -parineuvonta on kehitetty Kataja Ry:ssä. Malli perustuu luovaan ristiriitojen ratkaisumalliin, jossa parisuhteen solmuja aukaistaan tarkastelemalla parisuhteen menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta ajatusten, tunteiden, havaintojen ja oman tahdon avulla. Lue lisää mallista.

Hinta

Hinta sisältää 8 tapaamista sekä 2 kpl Solmuja parisuhteessa työkirjoja. Yhden tapaamiskerran kesto on 2 tuntia ja työskentelyssä tuntihinta on 50€ / h.

Asiakaspari ostaa  itse kirjan Solmuja parisuhteessa  tai se veloitetaan erikseen. Kirjan hinta on 17€.  ja se on tilattavissa Kataja ry:ltä.

Yhteensä: 800€  (50€/ tunti), jonka voi maksaa 1-3 maksuerässä työskentelyn edetessä.

Lisätapaamisia toteutetaan tarvittaessa hintaan á 100 € / 60minuutin  (1h) tapaaminen.